Wordpress werkt niet meer na plugin
Geplaatst door D-Hosting op 22 June 2015 14:28

Sommige plugins zijn verouderd, conflicteren of hebben een andere plugin nodig om te kunnen werken. Installeert u zo'n plugin dan kan het zijn dat u niet meer in Wordpress kunt. De oplossing is gelukkig eenvoudig;

Ga met uw FTP programma of de Plesk file manager naar de map wp-content/plugins en hernoem de map van de foute plug-in in iets anders. Vervolgens kunt u weer in Wordpress.