Wordpress werkt niet meer na installeren Contact Form 7 voor Woocommerce
Geplaatst door D-Hosting op 22 June 2015 14:29

De Contact Form 7 add-on voor Woocommerce werkt alleen wanneer Contact Form 7 zelf ook is geinstalleerd. Helaas kunt u na de installatie van de Wooorders plugin (zonder daarvoor Contact Form 7 zelf te installeren) niet meer in uw Wordpress.

De oplossing is eenvoudig, ga met uw FTP programma of de Plesk file manager naar de map wp-content/plugins en hernoem de contact-form-7-woorders map in iets anders. Vervolgens kunt u weer in Wordpress. Installeer nu Contact Form 7 en activeer deze. Hierna kunt u de map weer hernoemen naar contact-form-7-woorders en werkt deze.