Kan geen bijlagen toevoegen aan Exchange webmail in Internet Explorer
Geplaatst door D-Hosting op 03 June 2015 14:39

Dit komt doorgaans doordat Internet Explorer de webmail standaard in light modus opent. Wanneer u opnieuw naar het inlogscherm gaat klikt u op het tandwieltje van IE (rechtsboven) en vervolgens op 'Instellingen voor compatibiliteitsweergave'. Voeg de URL toe en daarna kunt u gebruik maken van de volledige versie.