FAQ
Magento wachtwoord vergeten
Geplaatst door D-Hosting op 06 May 2015 15:03

Indien u het admin wachtwoord voor Magento bent vergeten kunt u dat herstellen door dit direct in de database te wijzigen.

1. Log in op het Plesk adminpanel

2. Klik op uw domein en vervolgens op Websites & domains

3. Klik op databases

4. Klik op webmin achter de databasenaam

5. Klik op admin_users (links in scherm)

6. Kijk wat er staat bij username (in dit voorbeeld gebruiken we Admin)

7. Klik op het tabje SQL en voer het volgende uit:

UPDATE `admin_user` SET `password` = MD5('nieuwwachtwoord') WHERE `username` = 'Admin';

(0 stemmen)
Nuttig
Niet nuttig

Aanvulling(en) (0)
Aanvulling toevoegen (niet bedoeld voor support vragen)
 
 
Volledige naam:
E-mail:
Aanvulling:
CAPTCHA Verificatie 
 
Om spam-misbruik te voorkomen, dient u de tekst uit onderstaande afbeelding ter verificatie over te typen:

Copyright ┬ę 2000 - 2015 D-Hosting. Helpdesk Software door Kayako
Twitter | LinkedIn | Google+