Mail van Mac slaat verzonden mail niet op.
Geplaatst door D-Hosting op 04 May 2015 14:41

In sommige gevallen heeft Mail van Mac/Apple problemen met het opslaan van verzonden berichten bij gebruik van het IMAP protocol. In dat geval raden wij aan om te kiezen voor lokale opslag van verzonden berichten.

1. Met het programma Mail op de voorgrond gaat u met de muis rechtsboven in het scherm. Klik op mail en daarna voorkeuren.

2. Klik op accounts.

3. Klik op het account waarbij het probleem zich voordoet.

4. Klik op het tweede tabje "Postbusinstellingen".

5. Zet het vinkje uit bij 'Bewaar verstuurde berichten op server' uit.

Mac postbusinstellingen