Een vakantiemelding / afwezigheidsmelding / auto-reply instellen
Geplaatst door D-Hosting op 04 May 2015 10:32

Indien u mensen die u mailen automatisch een antwoord wilt sturen (bijvoorbeeld omdat u tijdelijk afwezig of op vakantie bent) dan kunt u een auto-reply instellen.

1. Klik nadat u bent ingelogd in het Plesk Adminpanel op het tabblad mail
2. Klik op het e-mail account waarop u de auto-reply wilt instellen
3. Klik op het tabblad auto-reply
4. Zet auto-reply aan en vul de gewenste gegevens in

Autoreply instellen