FAQ
De onderhouds melding blijft bij mijn Wordpress site zichtbaar
Geplaatst door D-Hosting op 28 April 2015 12:02

Soms kan een update niet goed worden verwerkt en blijft de onderhoudsmelding staan. In dat geval haalt u de file .maintenance (let op, de meeste FTP programma's verbergen standaard files die beginnen met een . - via de Filemanager in Plesk is dit bestand eenvoudig te verwijderen) weg.

(0 stemmen)
Nuttig
Niet nuttig

Aanvulling(en) (0)
Aanvulling toevoegen (niet bedoeld voor support vragen)
 
 
Volledige naam:
E-mail:
Aanvulling:
CAPTCHA Verificatie 
 
Om spam-misbruik te voorkomen, dient u de tekst uit onderstaande afbeelding ter verificatie over te typen:

Copyright ┬ę 2000 - 2015 D-Hosting. Helpdesk Software door Kayako
Twitter | LinkedIn | Google+