Hoe migreer ik Wordpress
Geplaatst door D-Hosting op 20 April 2015 14:25

Een wordpress site is eenvoudig naar D-Hosting te verhuizen door gebruik te maken van de Akeeba plugin en het tooltje Kickstart.

In het Wordpress admin gedeelte bij uw huidige host:
  • Installeer de plugin Akeeba backup en activeer deze
  • In uw menu komt nu Akeeba Backup te staan, klik hierop
  • Kies backup-nu (indien er wat misgaat neemt u contact op met onze support afdeling)
  • Download het bestand naar uw computer

Op de FTP bij het account bij ons:
  • Download Kickstart (https://www.akeebabackup.com/products/akeeba-kickstart.html), pak deze uit en upload de files naar uw account bij ons.
  • Upload de backup file (*.jla) die u eerder heeft gedownload
  • Ga naar uw site bij ons en voeg er achter Kickstart.php
  • Tijdens het uitvoeren van Kickstarter wordt u gevraagd om database gegevens. Een database en databasegebruiker maakt u aan via het Plesk Adminpanel.
  • Akeeba is nu klaar en uw site zou goed moeten werken