Kan ik mijn domeinnaam koppelen aan een Weebly site?
Geplaatst door D-Hosting op 06 October 2016 13:24

Ja, het is mogelijk om een domeinnaam welke u bij ons heeft geregistreerd te koppelen aan een Weebly site mits u Weebly Starter of Pro service gebruikt. Volg deze instructies;

1. Klik in Weebly op Bewerken

2. Klik nu op instellingen (settings) - dit vindt u in de balk bovenin.

3. U ziet nu uw weebly domeinnaam staan, klik op wijzigen (change).

4. Er verschijnt een pop-up. Kies de derde optie (Use domain you already own) en geef uw domeinnaam op.

weebly_1

5. U krijgt nu een tekst te zien dus u aan ons kunt sturen. Kopieer deze en stuur een e-mail aan support@d-hosting.nl.

6. Na de wijziging door onze medewerkers moet uw Weebly site binnen 24 uur via uw eigen domeinnaam te zien.