Wordpress in het Nederlands
Geplaatst door D-Hosting op 26 August 2015 11:37

Nieuwere Wordpress versies

Login op de admin van Wordpress ga naar Instellingen > Algemeen > en onderaan vindt u de mogelijkheid tot keuze taal. In de Engelse versie heet dit Settings > General

Oudere Wordpress versies

Indien u de Engelse versie heeft geinstalleerd en u liever de Nederlandse gebruikt kunt u dit als volgt aanpassen;

- Ga naar http://nl.wordpress.org/
-
 Download de Nederlandse versie
- Overschrijf de bestanden van uw website met deze uit de Nederlandse versie
- Pas vervolgens het volgende regeltje in de wp-config.php van;

define ('WPLANG', '');

naar

define ('WPLANG', 'nl_NL');