FAQ
Browser naar https sturen
Geplaatst door D-Hosting op 01 November 2013 16:48

Indien u een SSL certificaat heeft dan is het vaak wenselijk om uw bezoekers ook direct op https uit te laten komen (zoals wij bij D-Hosting ook doen). De meeste CMS hebben hier opties voor, maar indien u dit bij uw site niet kunt vinden cq. niet werkt kunt u via .htaccess het gebruik van https afdwingen;

RewriteEngine On 
RewriteCond %{SERVER_PORT} 80 
RewriteRule ^(.*)$ https://www.uwdomeinnaam.ext/$1 [R,L]

 

(0 stemmen)
Nuttig
Niet nuttig

Aanvulling(en) (0)
Aanvulling toevoegen (niet bedoeld voor support vragen)
 
 
Volledige naam:
E-mail:
Aanvulling:
CAPTCHA Verificatie 
 
Om spam-misbruik te voorkomen, dient u de tekst uit onderstaande afbeelding ter verificatie over te typen:

Copyright ┬ę 2000 - 2015 D-Hosting. Helpdesk Software door Kayako
Twitter | LinkedIn | Google+