FAQ
ModX laat de bestanden in assets niet zien
Geplaatst door D-Hosting op 20 September 2013 09:33

Waar ModX voor de core en een aantal mappen een directe verwijzing vanuit core/config/config.inc.php gebruikt is het pad naar de mappen in assets standaard relatief. Dit betekent dat het base_path in dit bestand moet eindigen op een /

Fout:
$modx_base_path= '/var/www/vhosts/bramengaard.nl/httpdocs';

Goed:
$modx_base_path= '/var/www/vhosts/bramengaard.nl/httpdocs/';

(0 stemmen)
Nuttig
Niet nuttig

Aanvulling(en) (0)
Aanvulling toevoegen (niet bedoeld voor support vragen)
 
 
Volledige naam:
E-mail:
Aanvulling:
CAPTCHA Verificatie 
 
Om spam-misbruik te voorkomen, dient u de tekst uit onderstaande afbeelding ter verificatie over te typen:

Copyright ┬ę 2000 - 2015 D-Hosting. Helpdesk Software door Kayako
Twitter | LinkedIn | Google+