Table is marked as crashed and should be repaired
Geplaatst door D-Hosting op 20 September 2013 09:32

Soms kan het gebeuren dat een tabel van een mysql database de status crashed krijgt. Dit komt meestal voor in sessie tabellen. Indien u de melding 'Table <tabelnaam> is marked as crashed and should be repaired' krijgt te zien bij het openen van uw website kunt u dit oplossen door de tabel te repareren.

Om de tabel te repareren logt u in op het Plesk Adminpanel, zie hoe in een van de volgende pagina's;
PhpMyAdmin openen in Plesk 8, Plesk 9 of Plesk 10/11

Nadat phpMyAdmin is geopent klikt u links op de databasenaam (1), rechts krijgt u nu een lijst met alle tabellen te zien, zoek de tabel op die de status 'in gebruik' heeft, selecteer deze (2) en kies vervolgens in het selectiemenu onderaan deze lijst voor repareren (3), indien de reparatie niet automatisch start, klikt u op start (4).

Repair Table

Indien de phpMyAdmin pop-up niet opent controleert u dan de pop-up blocker instellingen van uw browser.