Error: Failed domain creation: Unable to update domain data: DNS record does not exist.
Geplaatst door D-Hosting op 20 September 2013 09:34

Wanneer u een subdomein aanmaakt en de volgende error krijgt;

Error: Failed domain creation: Unable to update domain data: DNS record does not exist.

Dan kunt u dit oplossen door naar DNS Settings te gaan en daarna op Restore Defaults te klikken.

Let er wel op dat hiermee eventueel zelf ingestelde DNS settings verloren kunnen gaan en die u daarna dus opnieuw zult moeten instellen.