Windows Live Mail kan niet on-line werken
Geplaatst door D-Hosting op 20 September 2013 09:32

Microsoft koppelt haar programma's, dus wanneer u in Internet Explorer heeft gezegd off-line te willen werken dan neemt Windows Live Mail dat over. Helaas is dit niet op te heffen door Windows Live Mail te vertellen dat u on-line wilt werken. U moet naar Internet Explorer om dit uit te zetten.

Indien de opdrachtbalk in uw Internet Explorer niet zichtbaar is dient u deze eerst zichtbaar te maken, klik met de rechtermuisknop op het blauwe deel bovenin en vervolgens op Opdrachtbalk:

Opdracht balk aanzetten

Ga naar Extra en klik op off-line werken.

Off-line modus uitschakelen

Start nu Windows Live Mail opnieuw op.