Auth-code of token opvragen
Geplaatst door D-Hosting op 01 November 2013 16:46

Indien u geen optie voor het aanvragen van een auth-code of token in het adminpanel van uw huidige provider kunt vinden dan kunt u het beste bellen of mailen om te vragen wat de juiste procedure is.

Let er wel op dat een wegverhuizing bij de meeste providers niet automatisch een opzegging is en bij sommige juist weer wel. Het is verstandig om dit na te vragen.