Domein token opvragen bij Mijn Domein
Geplaatst door D-Hosting op 20 September 2013 09:35

Indien u een domein van Mijn Domein naar D-Hosting wilt verhuizen dan dient u het token via het adminpanel van Mijn Domein op te vragen.

Tijdens de bevestiging van uw bestelling heeft u van MijnDomein een e-mail gehad met daarin uw gebruikersnaam en wachtwoord en de URL van het adminpanel. Log in en klik in het rechtermenu op overzicht domeinen, selecteer het betreffende domein en klik op 'verstuur autorisatie/token ontvangen'. U ontvangt een e-mail met daarin de auth-code of het token. Deze dient u aan ons door te sturen.

Zodra de domeinverhuizing rond is kunt u het domein opzeggen bij Mijn Domein.