Algemene informatie
Geplaatst door D-Hosting op 01 November 2013 16:45

Waarom?

De ontwikkelaars zijn gestopt met het ondersteunen van PHP tot versie 5.3. Dit betekend dat nieuw gevonden veiligheidsproblemen niet meer worden opgelost. Informatie van ontwikkelaars: http://nl1.php.net/migration53

Mogelijke problemen.

Een aantal functies worden in PHP 5.3 niet meer ondersteund. Deze functies kunt u vinden op http://nl1.php.net/manual/en/migration53.deprecated.php

Mogelijke oplossing.

Bij de ontwikkelaars van de door u gebruikte software (bv. Joomla, Wordpress, uw webmaster of uzelf) nagaan of deze compatibel is met PHP 5.3. In de meeste gevallen is de laatste versie van de grote opensource pakketten compatibel met PHP 5.3

Hulp?

Indien u hulp nodig heeft bij het controleren van uw software, het updaten van uw opensource pakket of zelfs het oplossen van eigen geschreven scripts kunt u contact met ons opnemen. Deze service is niet gratis. Het up-to-date houden van uw website valt niet onder onze verantwoordelijkheid. Bij een hulpvraag krijgt u vooraf een kostenindicatie.

- Voor het controleren van alle PHP bestanden binnen een domein op compatibiliteit reken we 10 euro incl. BTW. Geen 100% garantie dat alle problemen gevonden worden.
- Voor het updaten van de bekende opensource software (Joomla, Wordpress, diverse webshop-software) rekenen we 35 euro incl. BTW mits geen configuratieproblemen. Evt. meerkosten worden vooraf gecommuniceerd.
- Hulp bij het oplossen van problemen in eigen scripts, plugins en dergelijke kost 50 euro per uur incl. BTW. U krijgt vooraf een kostenraming.

Vragen?

Bij voorkeur stelt u vragen omtrent deze migratie via support@d-hosting.nl met als onderwerp "PHP53" en uw domein. Meest gestelde vragen en de antwoorden zullen wij verzamelen voor een FAQ.

Oplossing voor veel voorkomende problemen:

Ik krijg een Default Plesk of D-Hosting pagina te zien ipv de website
Na de update krijgt index.html voorrang boven index.htm, indien u in het verleden een site heeft geplaatst met index.htm, maar niet de standaard index.html heeft weggehaald geeft dat nu een probleem. U lost dit op door het weghalen van de index.html

(0 stemmen)
Nuttig
Niet nuttig

Aanvulling(en) (0)
Aanvulling toevoegen (niet bedoeld voor support vragen)

Volledige naam:
E-mail:
Aanvulling:
CAPTCHA Verificatie

Om spam-misbruik te voorkomen, dient u de tekst uit onderstaande afbeelding ter verificatie over te typen:

Copyright © 2000 - 2015 D-Hosting. Helpdesk Software door Kayako