Tekst op mijn website ziet er vervormd uit
Geplaatst door D-Hosting op 08 April 2013 10:15

Waarschijnlijk heeft u hier alleen last van in FireFox. FireFox probeert gebruik te maken van hardware acceleratie (ook wel hardwareversnelling) bij het tonen van websites, helaas pakt dit soms verkeerd uit. U kunt dit oplossen door hardwareversnelling uit te zetten, na het opnieuw opstarten is het probleem verholpen. Onderstaande screenshots tonen hoe;

FireFox_Opties

FireFox_disable_hardware_acc