Kan D-Hosting mijn mail filteren op spam en virussen?
Geplaatst door D-Hosting op 11 March 2013 09:34

Het antwoord is altijd ja, maar een en ander ligt wel aan de situatie;

U bent klant en gebruikt de mailboxen bij uw hostingaccount
Dit gebeurd automatisch, dit zit bij uw pakket in.

U bent klant, maar heeft een eigen mailserver
Waarschijnlijk heeft u de MX record direct naar uw eigen mailserver gestuurd. Het is beter wanneer u de e-mail laat filteren door onze systemen en daarna doorstuurt. Dit is gratis, mits de verwerkte e-mail in verhouding staat tot het pakket dat u afneemt.

U host uw website elders, maar bent daar niet tevreden of de filter
Het is mogelijk om uw mail te hosten zonder dat u hiervoor de website hoeft te verhuizen. Neem hiervoor contact op met sales@d-hosting.nl

U host uw website elders en maakt gebruik van een eigen mailserver
Het is mogelijk om uw mail te laten filteren via onze filters, de prijs is afhankelijk van het mailverkeer.