Domeinnaam naar Tumblr
Geplaatst door D-Hosting op 16 January 2013 15:19

Wanneer u een Tumblr account heeft en uw domeinnaam daarheen wilt wijzen kan dat natuurlijk met een reguliere forwarding (standaard of frame forward), u kunt echter ook via DNS een koppeling maken, hiervoor dient u eerst een instelling te doen in Tumbl, daarna kunt u u onze support afdeling een e-mail sturen met het verzoek de koppeling te maken.

Informatie over het instellen van uw Tumblr account kunt u vinden op:
http://www.tumblr.com/docs/nl/custom_domains