FAQ
503 - Service unavailable
Geplaatst door D-Hosting op 09 January 2013 08:50
Indien u deze melding krijgt bij het bezoeken van uw website dan zal dit waarschijnlijk het gevolg zijn van een niet verwijderd maintenance.flag (deze treft u in de hoofdmap van uw magento installatie) bestand. Door dit bestand te verwijderen wordt de site weer beschikbaar.
(2 stemmen)
Nuttig
Niet nuttig

Aanvulling(en) (0)
Aanvulling toevoegen (niet bedoeld voor support vragen)
 
 
Volledige naam:
E-mail:
Aanvulling:
CAPTCHA Verificatie 
 
Om spam-misbruik te voorkomen, dient u de tekst uit onderstaande afbeelding ter verificatie over te typen:

Copyright ┬ę 2000 - 2015 D-Hosting. Helpdesk Software door Kayako
Twitter | LinkedIn | Google+