Berichten van server verwijderen op Windows (Live) Mail
Geplaatst door D-Hosting op 15 March 2013 15:05

Indien u problemen krijgt met een volle mailbox tijdens het gebruik van Windows Mail, of u heeft andere redenen voor het verwijderen van de berichten, dan kunt u de onderstaande handleiding gebruiken om berichten op de server automatisch te verwijderen.

Start als eerst de e-mail applicatie Windows (Live) Mail op, vervolgens;

Windows Live Mail (klik hier voor instructies voor oudere versies)

Klik op het logo linksboven, vervolgens op opties en e-mail accounts

Stap 1

Klik op uw account en eigenschappen

Live Mail - Selecteer account

Klik op het tabblad Geavanceerd en schakel het vinkje voor 'Een kopie...' uit. Daarna klikt u op toepassen en ok.

Live Mail - Geavanceerd

Windows Mail (oudere versies)

Ga vervolgens naar het submenu Extra in de menubalk bovenaan het programma:

Extra Opties

Klik vervolgens op 'Opties...':

U krijgt een scherm te zien met tabbladen en een lijst met instellingen, klik op het tabblad 'Geadvanceerd':

Geadvanceerd

Klik vervolgens op de knop 'Onderhoud':

Onderhoud

In het getoonde scherm, plaats het vinkje naast de text 'Verwijderde items permanent verwijderen bij het verlaten van IMAP-mappen. ' :

Vinkje

Klik vervolgens op 'Sluiten' en 'Toepassen'. Alle berichten die u verwijderd in het programma worden nu permanent verwijderd.

(3 stemmen)