Site uploaden met Ws_FTP Pro
Geplaatst door D-Hosting op 27 January 2012 15:47

Open eerst Ws_FTP en ga vervolgens naar Connections en kies Site Manager (figuur 1).

Ga naar de Site Manager
figuur 1

Een pop-up opent en u kiest nu Create Site...  (figuur 2)

Kies Create Site
figuur 2

Er volgt een tutorial, bij het eerste scherm moet u een naam invullen, deze mag u zelf verzinnen.

Bij het tweede scherm wordt u gevraagd om Connection Type. Hier kiest u FTP/SSL (Auth SSL)**

Bij het derde scherm vult u de gebruikersnaam in. Indien u het veiliger vindt het wachtwoord niet op te slaan laat u het wachtwoord veld leeg. De gebruikersnaam kunt u terug vinden in de accountinformatie*

In het volgende scherm klikt u op de knop 'Advanced'

Kies links 'Startup' en vul bij Remote site folder 'httpdocs' in  (figuur 3).

Vul httpdocs in
figuur 3

Zodra u verbinding maakt zal een pop-up tevoorschijn komen welke het certificaat toont. Deze dient geldig te zijn en uitgegeven aan D-Hosting. Wijkt het certificaat af verbreek de verbinding en neem contact op met D-Hosting.

* De accountinformatie is de PDF die u heeft ontvangen bij de opleverings e-mail
** Door te kiezen voor deze encryptie zijn verzonden gegevens gecodeerd.