Site uploaden met FileZilla
Geplaatst door D-Hosting op 27 January 2012 15:47

Open eerst FileZilla en druk op de toestcombinatie CTRL+S, het volgende scherm komt in beeld:

Nieuwe site aanmaken
figuur 1

1. Klik op 'Nieuwe site', vul een willekeurige naam in
2. Vul hier de servernaam in, deze vindt u terug in de accountinformatie*, in dit voorbeeld gebruiken we 15.d-hosting.nl
3. Kies bij Encryptie 'Vereist expliciet FTP over TLS'**
4. Kies bij het Inlogtype 'Vraag naar een wachtwoord'***
5. Vul uw gebruikersnaam in, deze vindt u terug in de accountinformatie*.

Kies nu het tabblad Geavanceerd en vul bij Standaard externe map 'httpdocs' in. Zie ook figuur 2.

Kies nu het tabblad Overdrachtsinstellingen en kies bij OVerdrachtsmodus 'Passief'. Zie ook figuur 2.

Overige instellingen
figuur 2

Zodra u verbinding maakt zal een pop-up tevoorschijn komen welke het certificaat toont. Deze dient geldig te zijn en uitgegeven aan D-Hosting. Wijkt het certificaat af verbreek de verbinding en neem contact op met D-Hosting.

* De accountinformatie is de PDF die u heeft ontvangen bij de opleverings e-mail
** Door te kiezen voor deze encryptie zijn verzonden gegevens gecodeerd.
*** We willen niet dat FileZilla het wachtwoord opslaat, omdat FileZilla dat niet veilig doet.