Geinstalleerde applicatie verwijderen in Installatron
Geplaatst door D-Hosting op 21 October 2011 10:24

Wanneer u een of meerdere applicaties heeft geinstalleerd met behulp van Installatron, kunt u deze altijd weer verwijderen.

1. Klik op "Installatron" in het PLESK Admin Panel.

2. In beeld verschijnen uw geinstalleerde applicatie(s).

3. Klik op de knop "verwijderen" bij de door u gewenste te verwijderen applicatie.

Verwijderen van applicatie

4. Indien u de gehele installatie wenst te verwijderen, zorgt u ervoor dat alle mappen en tabellen zijn aangevinkt (dit is standaard het geval).

5. Vervolgens klikt u opnieuw op "Verwijderen" om uw beslissing definitief te maken.
    Let op: De stap kan NIET ongedaan gemaakt worden.

6. De applicatie zal verdwijnen uit uw overzicht en zijn verwijderd van uw domein.