SMTP servers van Duitse providers
Geplaatst door D-Hosting op 12 August 2011 11:19

Wanneer u gebruik maakt van een mailprogramma zoals Outlook of Mac Mail, kunt u bij het versturen van e-mail het beste gebruik maken van de uitgaande SMTP server van uw Access Provider.

Wanneer u geen e-mail kunt versturen met behulp van één van de onderstaande uitgaande SMTP servers, dient u contact op te nemen met uw Access Provider.

A
Alice DSL - smtp.alice-dsl.net (smtp authenticatie nodig, uw gebruikersnaam is uw Alice e-mail adres)
Alice - smtp.alice.de (smtp authenticatie nodig, uw gebruikersnaam is uw Alice e-mail adres)
Arcor - mail.arcor.de

F
Freenet - mx.freenet.de (smtp authenticatie nodig, uw gebruikersnaam is gebruikersnaam@freenet.de)

N
Netcologne - smtp.netcologne.de (smtp authenticatie nodig, uw gebruikersnaam is nc-gebruikersnaam)

T
T-Online - smtprelay.t-online.de

V
Versatel - smtp.versatel.de (smtp authenticatie nodig, uw gebruikersnaam is gebruikersnaam@versanet.de)