FAQ
Hoe lang duurt de verhuizing van een .be domein
Geplaatst door D-Hosting op 16 January 2013 15:13

In het geval van een .be domein zal de verhuizing per direct rond zijn. Er hoeft alleen op de DNS wijziging gewacht te worden.

Bij een .be domein is het ook mogelijk zelf de verhuiscode op te vragen of door ons op te laten vragen.

(0 stemmen)
Nuttig
Niet nuttig

Aanvulling(en) (0)
Aanvulling toevoegen (niet bedoeld voor support vragen)
 
 
Volledige naam:
E-mail:
Aanvulling:
CAPTCHA Verificatie 
 
Om spam-misbruik te voorkomen, dient u de tekst uit onderstaande afbeelding ter verificatie over te typen:

Copyright ┬ę 2000 - 2015 D-Hosting. Helpdesk Software door Kayako
Twitter | LinkedIn | Google+