Kan ik Magento draaien op jullie hosting pakketten?
Geplaatst door D-Hosting op 21 February 2011 12:46
Ja, elk hostingpakket met scripting en databases volstaat hiervoor. Echter zijn de normale hostingpakketten niet geoptimaliseerd voor het gebruik van Magento. Voor een optimale Magento site raden wij u onze Magento hostingpakketten aan.

Magento kunt u eenvoudig installeren via onze auto-installer.

Overzicht reguliere hosting pakketten: http://www.d-hosting.nl/hosting
Overzicht Magento hosting pakketten: http://www.d-hosting.nl/magento
Overzicht Magento Server hosting: http://www.d-hosting.nl/servers_magento