Waarom speciale hosting pakketten voor Magento?
Geplaatst door D-Hosting op 21 February 2011 12:45
Elke applicatie kent voorkeursinstellingen, bij shared hosting wordt een server ingericht zodat het zoveel mogelijk voldoet aan deze voorkeuren zonder een andere applicatie uit te sluiten. Vooral bij Magento is er een duidelijk verschil tussen het hosten van Magento op een reguliere hosting server of het hosten van Magento op een speciaal voor Magento geconfigureerde Magento server.
Een Magento installatie op een speciaal voor Magento geconfigureerde server kan in sommige gevallen zelfs 5x zo snel werken!

Overzicht reguliere hosting pakketten: http://www.d-hosting.nl/hosting
Overzicht Magento hosting pakketten: http://www.d-hosting.nl/magento
Overzicht Magento Server hosting: http://www.d-hosting.nl/servers_magento