FAQ
Zijn er geen grotere resellerpakketten?
Geplaatst door D-Hosting op 21 February 2011 12:44
Op het moment dat resellerpakket #3 te klein voor u wordt is het tijd om over te stappen op een dedicated server. Een dedicated server biedt meer voordelen en zou net zo duur zijn als een volgend resellerpakket. Voor advies neemt u contact met ons op.
(0 stemmen)
Nuttig
Niet nuttig

Aanvulling(en) (0)
Aanvulling toevoegen (niet bedoeld voor support vragen)
 
 
Volledige naam:
E-mail:
Aanvulling:
CAPTCHA Verificatie 
 
Om spam-misbruik te voorkomen, dient u de tekst uit onderstaande afbeelding ter verificatie over te typen:

Copyright ┬ę 2000 - 2015 D-Hosting. Helpdesk Software door Kayako
Twitter | LinkedIn | Google+