FAQ
Bestaande klanten: mijn gegevens wijzigen
Geplaatst door D-Hosting op 21 February 2011 12:43
Als u als bestaande klant uw klantnummer en wachtwoord invult zullen de gegevens automatisch worden aangevuld. Het kan dan voorkomen dat uw gegevens niet up-to-date zijn. Het registratiesysteem is echter niet bedoeld om gegevens te wijzigen. U kunt de registratie gewoon voortzetten en daarna via de klantensite een adreswijziging doorvoeren.
(1 stemmen)
Nuttig
Niet nuttig

Aanvulling(en) (0)
Aanvulling toevoegen (niet bedoeld voor support vragen)
 
 
Volledige naam:
E-mail:
Aanvulling:
CAPTCHA Verificatie 
 
Om spam-misbruik te voorkomen, dient u de tekst uit onderstaande afbeelding ter verificatie over te typen:

Copyright ┬ę 2000 - 2015 D-Hosting. Helpdesk Software door Kayako
Twitter | LinkedIn | Google+