FAQ
Welke opzegtermijn hanteert D-Hosting?
Geplaatst door D-Hosting op 16 January 2013 15:32
D-Hosting hanteert een opzegtermijn van 1 maand.

Zorgt u er bij opzeggen dus voor dat u de opzegbrief tijdig aan ons toestuurt!

Meer informatie over hoe op te zeggen kunt u terug vinden in onderstaand artikel:

https://service.d-hosting.nl/index.php?/Knowledgebase/Article/View/151/40/hoe-zeg-ik-op

(3 stemmen)
Nuttig
Niet nuttig

Aanvulling(en) (0)
Aanvulling toevoegen (niet bedoeld voor support vragen)
 
 
Volledige naam:
E-mail:
Aanvulling:
CAPTCHA Verificatie 
 
Om spam-misbruik te voorkomen, dient u de tekst uit onderstaande afbeelding ter verificatie over te typen:

Copyright ┬ę 2000 - 2015 D-Hosting. Helpdesk Software door Kayako
Twitter | LinkedIn | Google+