Wat is het verschil tussen co-located en dedicated server hosting?
Geplaatst door D-Hosting op 21 February 2011 11:33
In het geval van co-located server hosting plaatst u een eigen server in een van onze racks en zorgen wij voor de connectie naar het internet. De server beheert u verder helemaal zelf.

In het geval van dedicated server hosting huurt u een server bij ons en verzorgen wij tevens de software en dragen wij zorg voor het functioneren van de server.

Omdat wij ons graag flexibel opstellen zijn er ook allerlei varianten mogelijk, zo zijn er ook klanten die een eigen server aanbrengen, maar het beheer van software aan ons laten of vice versa.