Wat houdt remote-hands in?
Geplaatst door D-Hosting op 27 August 2013 12:30
Een letterlijke vertaling 'handen op afstand' zegt al veel.

Stel u co-locate een server bij ons en er is iets mis met deze server en u kunt er op afstand niet meer op inloggen. U kunt dan zelf naar het datacenter, maar wellicht is het voor u makkelijker om ons te laten kijken. Remote-hands wordt bij de meeste bedrijven gezien als een knopje indrukken en heel misschien een beeldscherm aansluiten om te kijken wat er aan de hand is, maar bij D-Hosting gaan we graag een stapje verder en is het geen probleem om bijvoorbeeld commando's in te voeren. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw server op een KVM-over-net aan te sluiten waardoor u een toetsenbord en beeldscherm over het internet kunt bedienen.

Het tarief dat wij rekenen voor remote-hands is 50,-- per uur en mag tot een van de goedkoopste worden gerekend.