Wat is webmail?
Geplaatst door D-Hosting op 21 February 2011 12:00
Webmail is een applicatie die achter ieder hostingaccount draait. Met webmail kunt u vanaf iedere PC in de wereld die beschikt over een internetverbinding uw mailbox uitlezen. U kunt webmail benaderen door met een internet browser (bijvoorbeeld Mozilla Firefox of Microsoft Internet Explorer) te surfen naar http://webmail.domein.ext. Na het invoeren van uw loginnaam en wachtwoord voor uw e-mail, krijgt u online toegang tot uw mailbox alwaar u uw e-mail kunt lezen, bewerken en beantwoorden.

Vanaf Plesk 9 kunt u kiezen tussen webmail van Horde of Atmail.