FAQ
Wordt MySQL ondersteund?
Geplaatst door D-Hosting op 21 February 2011 11:46
D-Hosting biedt vanaf het Business pakket standaard twee of meerdere MySQL databases aan. Voor het Presence- en Starters pakket is een MySQL database als optie verkrijgbaar.

Vanuit het PLESK Adminpanel kunt u MySQL database eenvoudig beheren via PHPMyAdmin.

(0 stemmen)
Nuttig
Niet nuttig

Aanvulling(en) (0)
Aanvulling toevoegen (niet bedoeld voor support vragen)
 
 
Volledige naam:
E-mail:
Aanvulling:
CAPTCHA Verificatie 
 
Om spam-misbruik te voorkomen, dient u de tekst uit onderstaande afbeelding ter verificatie over te typen:

Copyright ┬ę 2000 - 2015 D-Hosting. Helpdesk Software door Kayako
Twitter | LinkedIn | Google+