FAQ
Wordt PHP ondersteund?
Geplaatst door D-Hosting op 21 February 2011 11:17

Alle pakketten groter dan het presence pakket ondersteunen standaard PHP. Bij het Presence pakket is de PHP ondersteuning als optie verkrijgbaar.

Heeft u een hostingpakket met PHP ondersteuning, maar worden de PHP bestanden als download aangeboden, neem dan contact op met onze Support Afdeling.

(0 stemmen)
Nuttig
Niet nuttig

Aanvulling(en) (0)
Aanvulling toevoegen (niet bedoeld voor support vragen)
 
 
Volledige naam:
E-mail:
Aanvulling:
CAPTCHA Verificatie 
 
Om spam-misbruik te voorkomen, dient u de tekst uit onderstaande afbeelding ter verificatie over te typen:

Copyright ┬ę 2000 - 2015 D-Hosting. Helpdesk Software door Kayako
Twitter | LinkedIn | Google+