Welk anti-virus programma?
Geplaatst door D-Hosting op 21 February 2011 09:40

Er zijn diverse goede anti-virus programma's en een anti-virus programma mag absoluut NIET ontbreken op uw computer. Avast biedt een gratis versie aan voor thuisgebruikers (http://www.av.eu/nl/avast_antivirus_producten/avast_Free_Antivirus), maar beter zijn de commerciële versies (bv. http://www.av.eu/nl/avast_antivirus_producten/avast_Pro_Antivirus) omdat deze meer bescherming bieden dan enkel het scannen op virussen.

Een goede reden om voor Avast te kiezen is de mogelijkheid om eenvoudig een boot-time scan uit te voeren. Deze zal uw systeem scannen voordat Windows draait en biedt zo virussen die in staat zijn virusscanners onder Windows voor de gek te houden geen kans!

Tevens is er een speciale versie van Avast specifiek gericht op Apple's Macintosh gebruikers. (http://www.avast.com/nl-nl/free-antivirus-mac). Ook op een Mac groeien het aantal virussen, spyware, malware etc. in een razend tempo. Het is daarom van groot belang dat ook uw Mac goed beschermd is tegen de nieuwste kwaadwillige software.